Kamer voor

Posted by on april 1, 2016

Kamer voor

Deze kamer is aan de voorzijde, op de tweede verdieping, met uitzicht op het stadhuis en het water van de Nieuwe Rijn met de Koornbeursbrug. Er zijn twee grote ramen waardoor de kamer heel licht is. De aangrenzende badkamer heeft een vergelijkbaar raam. Beide kamers hebben markiezen die bij teveel zonlicht naar beneden gelaten kunnen worden. Binnen hangen rol- en overgordijnen voor een goede nachtrust.

De kamer met het originele balken plafond is modern ingericht met een staande kast met spiegel, een tafeltje met twee Gispen stoelen en een boxspring bed van 180×200. Op de authentieke planken vloer ligt een kleed. Verder als nachtkastjes twee hardstenen tafeltjes met elk een bedlampje en nog een grote staande lamp. Aan de muur hangt een kunstwerk van Peter Schenk. De kamer heeft centrale verwarming en is verder voorzien van TV, gratis wifi en een kluisje.

IMG_3546        IMG_3548

De inrichting van de ruime badkamer bestaat uit een tweepersoonsbad, een wastafel, ingebouwde douche met regenstraal en een toilet. In het plafond zijn dimbare halogeenspotjes geplaatst. De douche is afgesloten met een glazen schuifdeur.

Een overnachting in deze kamer kost 135,00 Euro. De bijkomende schoonmaakkosten aan het eind van uw verblijf bedragen 15,00.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *