Kamer – achter – tweede verdieping

Deze kamer is aan de achterzijde, met uitzicht op de middeleeuwse Burcht. ’s Avonds wordt deze verlicht en is te zien vanuit de kamer. Je hebt uitzicht op een prachtig tafereel van oude huizen, studentenkamers en achterhuizen en de Burcht. Het geeft een mooi beeld van hoe Leiden leeft. Vanuit de bomen op de Burcht hoor je de merels fluiten.

Er zijn twee grote ramen waardoor de kamer heerlijk licht is. Het is genieten als je bij het wakker worden de ochtendzon voelt in de kamer.

In de ochtendzon

De kamer is voorzien van rol- en overgordijnen voor een goede nachtrust.

De kamer met het originele balken plafond is modern ingericht met een tafeltje met twee Gispen stoelen en een boxspring bed van 180×200. Op de authentieke planken vloer ligt een kleed. Verder als nachtkastjes twee houten krukjes met elk een bedlampje. Er is voorziening met kledinghangers om kleding op te hangen. Aan de muur hangt een kunstwerk. De kamer heeft centrale verwarming en is verder voorzien van TV en gratis wifi.

De kamer is door middel van een sleutel af te sluiten.

De inrichting van de ruime badkamer bestaat uit een wastafel met scheerstopcontact en fohn, ingebouwde douche met regenstraal en een toilet. In het plafond zijn led-spotjes geplaatst. Bij de WC is een raampje dat open kan. De ruimte heeft mechanische ventilatie.

 

Deze kamer kost € 135,00 per nacht, exclusief ontbijt a € 13,50 per persoon. De toeristenbelasting bedraagt € 2,50 p.p.p.d.