Bereikbaarheid

Het is mogelijk om met de auto tot vlak voor de deur te komen, zodat u de bagage kunt afgeven. Uitzondering hierop zijn de marktdagen (woensdag en zaterdag). Dan is de Nieuwe Rijn afgesloten voor alle verkeer.

Hartje-Leiden-NR22

Wij adviseren u om te parkeren op het parkeerterrein aan de Haagweg te Leiden. Een dagkaart kost ca. € 12,00 per dag. U kunt vanaf daar gebruik maken van het gratis shuttle busjes naar het centrum.

Wanneer u toch in het centrum wilt parkeren, kunt u de locaties vinden via het aanklikken van: parkeerlocaties. Een dagkaart kost hier ca. € 13,80.

NR 22 ligt op een half uur rijden van luchthaven Schiphol. Op Schiphol is een taxi service. Deze kost circa €40,00 per rit van en naar Leiden. U kunt op Schiphol ook de trein nemen naar Leiden. Een enkele reis kost € 5,80 per persoon. Een taxi van het Centraal Station Leiden naar de Nieuwe Rijn kost circa €8,50.

Vanaf het Centraal Station Leiden kunt u ook met meerdere busverbindingen eenvoudig naar het centrum (bushalte Breestraat – Koornbrugsteeg) van Leiden reizen.

Enkele handige apps voor Nederlands openbaar vervoer:

9292 – voor bus/tram/trein –  https://itunes.apple.com/nl/app/9292/id556557690?mt=8

NS – voor trein – https://itunes.apple.com/nl/app/ns-reisplanner-xtra/id370362301?mt=8