Kamers – algemeen

Onze kamers staan voor u klaar!

kamer - voor - 2

Het mooie 18e eeuwse pand is, met behoud van veel originele details, gemoderniseerd. De monumentale balken zijn nog steeds zichtbaar en u waant zich terug in de tijd. Elke kamer is voorzien van alle moderne comfort en heeft een unieke uitstraling. Zo heeft iedere kamer ook een prachtig uitzicht op het oude Leiden. De kamers aan de voorzijde kijken uit op de gezellige gracht van de Nieuwe Rijn. Aan de achterzijde kijkt u uit op de middeleeuwse Burcht en de achterkanten van de omliggende huizen.

Hygiëne is voor ons erg belangrijk. Onze gasten waarderen onze hygiëne met een 9,8.

Elke kamer heeft een privé badkamer met luxe grote en kleine handdoeken. Er is een föhn, douchegel en shampoo aanwezig. Twee zachte witte badjassen hangen voor u klaar. De twee persoonsbedden zijn met zorg voor onze gasten uitgezocht en garanderen een goede nachtrust. Het Egyptische bedlinnen is zacht en comfortabel.

Iedere kamer kan gebruik maken van een Nespresso koffiemachine en een waterkoker voor de thee. Wij faciliteren een variatie aan koffie en thee soorten, zodat u op elk tijdstip van de dag en naar eigen smaak kunt genieten van een kopje koffie/thee. De thee is afkomstig van het oudste theewinkeltje van Leiden: Het Klaverblad.

Wanneer u op uw eigen mobiele apparaten digitaal wilt werken,  film kijken of met vrienden/familie wilt appen, kunt u gebruik maken van onze snelle en gratis Wifi verbinding. De code treft u aan op de kamer.

U kunt ontbijten aan het tafeltje op uw kamer. U kunt ook buiten ontbijten bij een van de vele restaurants aan de Nieuwe Rijn. Het ontbijt bij NR22 wordt verzorgd tussen 07.00 en 10.00 uur.

Een ontbijt kost € 13,50 per persoon en is niet inbegrepen in de kamerprijs. De toeristenbelasting bedraagt € 2,50 p.p.p.d.

 

ontbijt-met-stadhuis    picknick