Kamer – voor – tweede etage

kamer - voor - 2    kamer - voor - 2    kamer - voor -2     kamer - voor - 2

Deze kamer is aan de voorzijde, met uitzicht op het stadhuis, de gracht van de Nieuwe Rijn en de Koornbeursbrug. Er zijn twee grote ramen waardoor de kamer heerlijk licht is. De aangrenzende badkamer heeft een vergelijkbaar raam. Beide kamers hebben markiezen die u zelf naar beneden kunt laten. Binnen hangen rol- en overgordijnen voor een goede nachtrust.

De kamer met het originele balken plafond is modern ingericht met een staande kast met spiegel, een tafeltje met twee Gispen stoelen en een boxspring bed van 180×200. Op de authentieke planken vloer ligt een kleed. Verder als nachtkastjes twee hardstenen tafeltjes met elk een bedlampje en nog een grote staande lamp. Aan de muur hangt een kunstwerk van Peter Schenk. De kamer heeft centrale verwarming en is verder voorzien van TV, gratis wifi en een kluisje.

De inrichting van de ruime badkamer bestaat uit een tweepersoonsbad, een wastafel, ingebouwde douche met regenstraal en een toilet. In het plafond zijn dimbare halogeenspotjes geplaatst. De douche is afgesloten met een glazen schuifdeur.

Een overnachting in deze kamer kost 155,00 Euro exclusief ontbijt a € 13,50 per persoon. De toeristenbelasting bedraagt € 2,50 p.p.p.d.